Search
Close this search box.

VELUX NYHET! Topphengslet takvindu med fjernbetjening

Endelig! Panoramautsikt, automatisk betjening og ved behov, manuell betjening - i ett og samme takvindu. Masse lys og balkonglignende følelse.

Endelig får man VELUX topphengslet takvindu med fjernbetjening.

VELUX INTEGRA® elektrisk topphengslet takvindu er nå på markedet og gjør den fineste utsikten enda bedre.

Få panoramautsikt og balkongfølelse i ett med VELUX INTEGRA® elektrisk topphengslet takvindu.

Les mer om takvinduer og solskjerming fra VELUX
 

Økt komfort – med panoramautsikt

VELUX INTEGRA® elektrisk topphengslet takvindu kombinerer panoramautsikt, automatisk betjening og ved behov, manuell betjening – i ett og samme takvindu. Dette gir en balkonglignende følelse, som fyller rommet med naturlig dagslys.

Vinduet kan åpnes i 45°, og med den trådløse veggbryteren kan man enkelt stoppe vinduet i vannrett posisjon, ved takvinkler under 45°.

Full kontroll med regnsensor

Fjernbetjening gir økt komfort ved enkelt å kunne styre vinduet fra der man sitter eller står, men den medfølgende regnsensoren gir full kontroll, selv når man ikke er hjemme. Regnsensoren lukker vinduet automatisk dersom det skulle komme nedbør – så man kan slippe inn frisk luft, uten bekymring.

Smarte løsninger med VELUX ACTIVE

Koble VELUX INTEGRA® elektrisk topphengslet takvindu til VELUX ACTIVE inneklimakontroll og bruk mobilen som fjernkontroll. Få full kontroll på inneklimaet ved å stille inn vinduene til å åpnes automatisk ved behov.

Takvinduer

Naturlig lys har mye makt – det forandrer fargenyanser, gir bedre romfølelse, reduserer behovet for elektrisitet og det gir oss en god følelse. Vi bruker 90 % av tiden vår innendørs. Det betyr for lite dagslys og for lite frisk luft. Forskning viser at dette kan gå ut over både helse og livskvalitet. Visste du at takvinduer gir mer enn dobbelt så mye lys som fasadevinduer?

Med VELUX takvinduer kan du få akkurat den løsningen du har behov for – mer dagslys, fjernstyring, takterrasse, takaltan, kombinasjon av tak- og fasadevinduer, ja til og med høyden til å møblere der det før ikke var mulig. Er det for eksempel for lavt til å ha badekar eller vask, er et eller flere VELUX takvinduer den ideelle løsningen.