Butikker

Snekker'n Norheimsund
(Botnen Entreprenør)

 

Snekker'n Kragerø
(Kragerø Glass og Ramme)

 

Snekker'n Lillestrøm
(O.Johansen & Sønner)

 

Snekker'n Asker & Bærum
(Portsenteret)

 

Snekker'n Fredrikstad
(Fjeldstad Bygg)

 

Snekker'n Trondheim

 

Snekker'n Minnesund
(Sollihøgda Trevarefabrikk)

 

Snekker'n Ål
(Strendo Trevare)

 

Snekker'n Elverum
(System-Tre)

 

Snekker'n Larvik
(Sørum Trevare)

 

Snekker'n Gvarv
(Tre og Portal)

 

Snekker'n Kongsberg
Kongsberg Kjøkkensenter AS

 

Snekker'n Innlandet
(Portsenteret)

 

Snekker'n
Kristiansand

 

Snekker'n Oslo

 

Skyvedører brukt på 7 smarte måter

Garderobefronter kan brukes til så mangt.  Med stilige skyvedører kan du gjemme bort rotet ditt, lage praktiske oppbevaringsløsninger, og samtidig pynte opp og gi et moderne preg til hjemmet ditt.

Hos Rival lages dører på mål slik at de alltid passer perfekt til ditt hjem, og innredningen skreddersys for de ulike bruksområdene. I tillegg kan du velge mellom glassdører i flere farger, speildører i ulike nyanser og lakkerte dører i en rekke farger. Med så mange valgmuligheter er det imidlertid ingen grunn til å kun bruke skyvedører til garderoben på soverommet og i gangen.

Bruksområder for skyvedører

En stilig romdeler

Mange velger åpne løsninger i huset sitt i dag. Det gir romslige, luftige boflater, men i blant kan det jo være fint å kunne dele av mellom for eksempel kjøkkenet og stuen. Ved å sette inn en skyvedør som romdeler kan du enkelt veksle mellom et stort og to mindre rom. Det beste er at du kan velge akkurat det designet som passer i ditt hjem.

Foto: Rival

Gjem bort vaskemaskinen

Vaskemaskin og tørketrommel er kjekt å ha, men det er kanskje ikke de mest dekorative elementene i boligen din. Enten du har eget vaskerom eller har hvitevarene på badet, kan det være fint å ha muligheten til å gjemme dem når de ikke er i bruk. Dette gjøres enkelt ved å sette inn en skyvedør foran hvitevarene.

Foto: Rival

Skap ryddighet i garasjen

De fleste oppbevarer langt mer enn bilen sin i garasjen. Kanskje har du både verktøy, sportsutstyr og annet lagret på hyller og knagger rundt bilen. Da er det fort gjort at det ser litt rotete og uoversiktlig ut. Skyvedører og innredning kan enkelt tilpasses dine behov, enten du trenger små hyller til skruer og spiker eller store til bildekkene.

Foto: Rival

Utnytte plassen under trappa

Plassen under trappen er det ofte vanskelig å utnytte, og ikke sjelden blir dette et sted du plasserer ting du ikke riktig vet hvor du skal gjøre av. Skyvedører kan skreddersys din trapp slik at du får et ekstra skap eller rom gjemt bak flotte dører.

Foto: Rival

Med slike løsninger vil gangen alltid se ryddig ut

Et skjult hjemmekontor

Permer, bøker, papirer, skriver og annet kontorutstyr trenger også sin plass,. Hvis du ikke har et ekstra rom du kan bruke som kontor, havner dette gjerne i et hjørne av soverommet eller på gjesterommet. Slikt utstyr samler støv, og det krever tid å holde så god orden at det ser pent ut. En skyvedør kan enkelt monteres foran akkurat det området du har behov for å dekke til, og du kan selv velge om den skal ha samme farge som resten av rommet eller om du vil skape en kontrastvegg med skyvedøren.

Foto: Rival

Skreddersydd TV-benk

Skyvedører kan skreddersys etter ditt behov og din smak. Du kan få dører som går fra tak til gulv, men de kan også dekke mindre skap som en fullstendig skreddersydd TV-benk. Enten du vil gjemme hele TV-en og alt utstyret rundt den eller kun ønsker deg et skap under den, er skyvedører det perfekte valget for deg.

Foto: Rival

Til Walk-in garderoben

En walk-in garderobe er for mange den store drømmen. For deg som har god plass på soverommet, er det ingen grunn til å ta til takke med et vanlig garderobeskap. Bak skyvedøren kan du fylle opp med hyller, skuffer, stenger og knagger fra gulv til tak, og i tillegg ha nok plass til å prøve alt du har der inne før du går ut og møter den nye dagen.

Foto: Rival

Veiledning får du hos forhandler

La oss hjelpe deg med å skape orden! Kom innom en av våre butikker og velg mellom flere klassiske og moderne modeller. De fleste av våre forhandlere har utstillinger, og uansett kataloger til å guide deg. Kontakt oss HER.

Kilde: Rival Skyvedørsgaderober (rival.no)