Butikker

Snekker'n Norheimsund
(Botnen Entreprenør)

 

Snekker'n Kragerø
(Kragerø Glass og Ramme)

 

Snekker'n Lillestrøm
(O.Johansen & Sønner)

 

Snekker'n Asker & Bærum
(Portsenteret)

 

Snekker'n Fredrikstad
(Fjeldstad Bygg)

 

Snekker'n Trondheim

 

Snekker'n Minnesund
(Sollihøgda Trevarefabrikk)

 

Snekker'n Ål
(Strendo Trevare)

 

Snekker'n Elverum
(System-Tre)

 

Snekker'n Larvik
(Sørum Trevare)

 

Snekker'n Gvarv
(Tre og Portal)

 

Snekker'n Kongsberg
Kongsberg Kjøkkensenter AS

 

Snekker'n Innlandet
(Portsenteret)

 

Snekker'n
Kristiansand

 

Snekker'n Oslo

 

ÅRETS KJØKKENTRENDER 2021

Kilde: STRAI KJØKKEN

De viktigste trendene fremover

Både smaken, ønskene og behovene er i stadig endring og det er ingen tvil om at vi har mye inspirerende å se frem til i det kommende året. Her lokkes med lekre mørkere farger, naturlige materialer og sømløs design som viktige trender. Strai Kjøkken deler gjerne sine trendprognoser.

Kjøkkenekspertene fra Strai Kjøkken kan nevne at enda en trend er å tenke langsiktig og bærekraftig. – Miljø, kvalitet og norskprodusert er faktorer som blir stadig viktigere for forbrukere, spesielt hos de yngre i befolkningen.

Våre mørke, kalde vintre setter også helt klart preg på hvordan vi ønsker å ha det innendørs, estetisk så vel som praktisk. Vi tilbringer mye tid innendørs, og vil ha funksjonelle kjøkken som rommer alt av utstyr og råvarer når vi skaper minneverdige måltider på hjemmebane. Dette sier Ann Iren Kampesveen som er daglig leder i Strai Kjøkken Lillehammer. Etter å ha jobbet med kjøkkeninnredning de siste 20 årene følger hun utviklingen innen bransjen på nært hold.

Foto: STRAI KJØKKEN

Lekre mørke detaljer. Modell Falketind fra Strai Kjøkken. Farge Charcoal

1. Mørkt og lunt

Fargepaletten for 2021 byr på mange dype, varme farger, gjerne brukt for å skape en harmonisk helhet, hvor kjøkkeninnredningen glir sammen med det øvrige interiøret. Jeanette Lofti, som er interiørstylist i JL Interiør og Styling, spår at vi vil se mer interiører som går ton-i-ton i 2021. – Kjøkkenet er i dag gjerne en del av et allrom, og den åpne planløsningen fører til et behov for å skape en harmonisk helhet der de ulike sonene skal stemme overens, sier interiørstylisten.

Varme, gråbeige toner mot brente kulører er en populær kombinasjon, og brunt og strågult er en spennende miks vi vil se mer av fremover, tror Monica Lohnås Roland, daglig Leder i Strai Kjøkken Kristiansand.

For de som har lagt sin elsk på sorte kjøkken, kan vi betrygge med at det fortsetter å være en del av trendbildet, samme gjelder også farger som lilla og rosa, samt grønt og blått.

2. Fortsatt populært med farger

Folk er tøffere med bruk av farger, og farger som lilla og rosa går igjen både på interiør og vegger. Vi ser mye blåtoner og petroleumsgrønt, i tillegg til dempede pasteller, sier Ann Iren Kampesveen.

Foto: Strai Kjøkken

Duse rosa farger kler kjøkkenmodellen Svalbard godt

3. Ekte vare – som gir særpreg og varig verdi

– Vi ser at norsk granitt kommer som en sterk konkurrent til marmor, men også komposittmaterialer er populære. Når det gjelder tre, er særlig eik og ask aktuelle i 2021, gjerne malt eller beiset i dype nyanser, sier Ann Iren.

Stein og treverk vil vi se mye av i fremtidens kjøkken, og når det gjelder tre, er det særlig eik og ask som er aktuelle i 2021, sier Ann Iren. Gjerne malt eller beiset i dype nyanser som valnøtt eller konjakk, og med et design som er stramt og enkelt.

Når vegger og innredning får mer mørke farger, blir det mer fokus på belysning, både av praktiske grunner og for å få frem den lune atmosfæren. – Det kan for eksempel være innvendig lys i skuffer og skap eller lyskilder montert under overskap på kjøkkenet.

Foto: Strai Kjøkken

Modell: Besseggen i farge beiset Natur

4. Sømløst og funksjonelt

– Det har lenge vært vanlig å kombinere skuffer og skap, men vi ser at stadig flere tar et konsekvent valg mellom det ene eller det andre, sier Monica Lohnås Roland.

Vi ser at trenden går i retning av et gjennomført uttrykk som skaper symmetri og visuell ro. Like fronter og bredder gir kjøkkenet et mer elegant og ryddig uttrykk enn når man blander ulike type moduler.

Trenden med sømløst design viser seg også gjennom integreringen av hvitevarer i kjøkkeninnredningen. Vi vil ikke lenger nødvendigvis se all teknologien, selv om vi bruker mer penger på det.

Foto: Strai Kjøkken

Lekkert og sømløst med Falketind i farge Pebble

Foto: Strai Kjøkken

Treverket mot den mørke innredningen skaper spennende kontrast.

Foto: Strai Kjøkken

Stilig og mørkt med modellen Svalbard i dempet sort.

Foto: Strai Kjøkken

Modell: Falketind fra Strai Kjøkken

Veiledning får du hos forhandler

Hos Snekkern kan du alltid få god hjelp og veiledning til hvilke kjøkkenmodeller og farger som kan passe ditt hjem.  Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål og bestill gratis tegnetime.