Search
Close this search box.

Team Ingebrigtsen pusser opp!

Se filmen om Team Ingebrigtsen på ukjente trakter og i daglige utfordringer rundt rehabilitering/nybygg. Det kan være smart å prate med fagfolk.
Team Ingebrigtsen pusser opp og bygger nytt. Her møter vi familien på ukjente trakter og i uvante situasjoner. Vi følger de i daglige utfordringer rundt rehabilitering/nybygg og hvor smart det er å snakke med fagfolk og bruke produkter av god kvalitet.

Boliger i dag blir mer og mer kompliserte, både bygningsteknisk og når det gjelder tekniske løsninger. Du kan selvsagt gjøre mye selv, men for en del arbeid kan det lønne seg å bruke fagfolk. Når du bruker fagfolk med god kompetanse er du sikker på at arbeidet utføres med god kvalitet og gjøres i henhold til lovverk og andre relevante standarder innen området arbeidet utføres. Det er spesielt viktig når det gjelder arbeider som berører tekniske og bærende konstruksjoner.

SE FILMENE NEDENFOR

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

Episode 5

NorDan leverer kvalitetsprodukter skreddersydd dine behov

NorDan tar et stort ansvar med Kundeløftet: Markedets beste garantier for vinduer og dører. Vinduer og dører fra NorDan er til å stole på, kvalitet skal oppleves hver eneste dag gjennom mange år. Derfor er NorDan stolte av å tilby markedets beste garantier gjennom vårt kundeløfte.

NorDan har lang erfaring med å levere både vinduer og dører til store prosjekter, både til nybygg og rehabilitering. Gjennom en årrekke har de bygget kompetanse som kommer kundene våre til gode. Markedsledende produkter og smidige prosesser gir deg løsninger som varer i generasjoner, og veiledning som hjelper deg med det du måtte lure på. Derfor sier NorDan at de leverer langt mer enn bare vinduer og dører.

Husk at investeringen man gjør skal vare så lenge som 40 til 60 år – og ofte enda lenger. Kvalitet, overflatebehandling, energieffektivitet og sikkerhet er viktige kriterier som spiller inn på valget.

NorDan er like opptatt av investeringen din som du er, og deres mål er at du skal være fornøyd med vinduene mange år framover.