Search
Close this search box.

Hörmann Homee – Et fleksibelt Smart Home-system

Nå kan du betjene dine dører og garasjeporter via en app eller via stemmestyring - uansett hvor i verden du måtte befinne deg, døgnet rundt.

Utvid dine muligheter med et Smart Home-system fra Hörmann. Nå kan du betjene dine dører og garasjeporter via en app eller via stemmestyring – uansett hvor i verden du måtte befinne deg, døgnet rundt.

I tillegg er Hörmann Homee selvsagt kompatibel med andre Smart Home-systemer. Ved hjelp av enkle utvidelser kan du styre andre komponenter i huset ditt, for eksempel sikkerhetskamera, oppvarming, solskjermer og belysning.

Den hvite basiskuben, til Homee-systemet, er den sentrale enheten til systemet og er utstyrt med en egen Wi-Fi-forbindelse og det trådløse BiSecur-systemet fra Hörmann.

Hörmann Homee

✓ Enkel betjening via app eller via stemmestyring

✓ Kompatibel med andre Smart Home-systemer

✓ Kan utvides med ekstra trådløs teknologi

LAST NED FULLSTENDIG BROSJYRE OM HÖRMANN HOMEE

Hvordan fungerer Hörmann Homee?

Hörmann Homee har en hvit basiskube som er selve styringsenheten i Smart Home-systemet. Den har som standard egen Wi-Fi-forbindelse med funksjoner som værvarsling, tid- og kalenderfunksjon. Det trådløse BiSecur-systemet fra Hörmann, som er integrert i kuben, gir deg informasjon og styringsmuligheter til dine Hörmann produkter, med en unik krypteringsteknologi som gjør at ingen kan kopiere ditt radiosignal.

Enkel betjening via smarttelefon eller nettbrett

Du kan betjene Hörmann homee via vår gratis app på smarttelefon og nettbrett (for iOS og Android) eller via en web-app på PC. Styring via stemmeassistenten, Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri er også mulig. Du kan velge om du vil bruke Hörmann homee med alle funksjoner, via et offentlig nettverket eller ditt private hjemmenettverk.

Smart betjening av dine dører og porter

Med Hörmann homee kan du ikke bare enkelt styre dine porter og dører i huset, du kan også innhente informasjon om statusen deres. Du kan for eksempel sjekke når som helst på døgnet, og fra hvor som helst i verden, omom garasjeporten eller ytterdøren din står åpen eller er lukket. I tillegg kan flere elektriske apparater som lamper, kaffemaskiner og alarmsystemer enkelt integreres i systemet via stikkontakt-tilbehør og Hörmann sin BiSecur-radiomottaker.

Muligheter og kompatibilitet

Smart Home skal gjøre livet ditt enklere. Derfor er Hörmann homee kompatibel med andre Smart Home-systemer, som for eksempel Homematic, og kan når som helst utvides med nye Smart Home-kuber, som ZigBee, Z-Wave og EnOcean. Hörmann homee snakker derfor med de andre løsningene du har installert i huset og gjør styringen av hjemmet ditt enklere.

Med et Smart Home-system fra Hörmann, kan du styre du dine porter og dører, kameraer, alarmanlegg, røyk- og brannvarslere, belysning, oppvarming, sjalusier og mye mer – med bare ett system og en app.

Du finner mer informasjon om betjenings- og utvidelsesalternativer til homee-systemet vårt i kompatibilitetsoversikten og på homee.ee

Full sikkerhet med stabil og støyfri rekkevidde

Hörmann homee er Integrert med vårt ekstremt sikre BiSecur-krypteringsteknologi som i tillegg til å gi et stabilt og støyfritt rekkevidde, gjør at ingen kan kopiere ditt radiosignal.

BiSecure-krypteringsteknologien fungerer på samme måte som en kodebrikke fra banken. Det vil si at portåpneren sender en ny kode til din håndsender eller via Homee-appen, hver gang du åpner porten din.

Krypteringsteknologien er testet og sertifisert av sikkerhetseksperter ved Ruhr-universitetet Bochum.

Fordeler

✓ Smart Home-system “Made in Germany”

✓ Lokal datalagring

✓ Enkel installasjon og betjening via app eller via stemmestyring

✓ BiSecur sertifisert krypteringsteknologi

✓ Styring av porter, dører og andre enheter, uansett sted og tid på døgnet

✓ Kompatibel med andre Smart Home-systemer