Search
Close this search box.

Snekker’n Minnesund

Produktsortiment

Vi er i dag en del av Snekker’n sin store familie, som inneholder butikker over hele landet. Vi leverer produkter til hus og hytte.

Sollihøgda Trevarefabrikk AS Godt håndverk siden 1936!

Sollihøgda Trevarefabrikk AS er et datterselskap av Snekkermester Per Bjerke AS som også er en familiebedrift med lange tradisjoner for vakkert håndarbeid. Snekkermester Per Bjerke AS holder til i Nittedal med eget snekkerverksted, og sammen leverer vi et helhetlig sluttprodukt med alt fra oppmåling til ferdig produkt og arbeid gjort av dyktige snekkere med flere års erfaring. Vi bistår ikke bare med det rent praktiske, men med lang erfaring fra restaureringsbransjen, kan vi også hjelpe til med råd og veiledning hvis det trengs.

Med en stor mengde dyktige og tradisjonelle snekkere, møbelsnekkere og håndverkere, kan vi sammen ikke bare ta på oss vinduer og dører, men også ta de fleste utfordringer! Vi kan restaurere eller kopiere gamle dører, lage nye lister tilsvarende de gamle, brannsikre/brannmale eksisterende vinduer og dører, lage nytt kjøkken på spesialmål eller lage nye skap og innredning til et allerede eksisterende kjøkken, ny skranke skreddersydd til ønskelige løsninger og utforming på arbeidsplassen, alle slags spesialvinduer med buer og skråvinkler, vi kitter opp igjen eksisterende vinduer, eller lager nye vinduer, spesialtilpasser vinduer til både kundens og riksantikvarens ønsker, lager spesialtilpassede trapper, ønskelig gelender til trappen, porter, portaler og det meste man skulle trenge innen tre og trevir

Hverdager: 07.00 – 15.40
Fredag: 07.00 – 13.00

Røysiåsen 137
2092 Minnesund

Åpningstider julen 2023