Search
Close this search box.

Snekker’n Lillestrøm

Produktsortiment

Mer enn Snekker'n:

Våre andre toppmerker

Kjøkken og hvitevarer

Benkeplater

Beslag, vask og blandebatterier

O.Johansen og Sønner AS er en egeneid bedrift og en del av Snekker’n sin store familie med butikker over hele landet. Vi leverer produkter til hus og hytte.

Vår lokale bedrift startet tre dager før Grunnlovsdagen i 1911 som en trevarefabrikk på Lillestrøm av Oscar Johansen. I dag er det tredje generasjon i Johansen-familien som driver vår moderne forretning.

Vi hjelper kunder i Lillestrøm, Skedsmo, Nittedal, Lørenskog og Rælingen med salg og montering av produkter som beslag, dør- og vindusbeslag, hengsler, dører, ytterdører, innerdører, skreddersydde dører fra Bovalls, garasjeporter fra Hörmann, garderobeinnredninger, industriporter, entretak og inngangstak, glass- og aluminiumsrekkverk, alle typer vinduer og Velux takvinduer. I tillegg tilbyr vi sommerstuer, hagestuer, vinterhager, foldedører fra Solarlux og innvendig solskjerming i form av gardiner, persienner, plissegardiner, benkeplater, Strai kjøkken, trapper med mer.

Vårt mål er å være en del av et kjedekonsept som besitter en kompetanse og et servicenivå du ikke finner hos de store byggevarekjedene. O. Johansen og Sønner AS ønsker å gi deg den beste servicen og kompetansen, samt de beste produktene med hjelp fra våre kvalifiserte medarbeidere. Vi skreddersyr løsninger for deg og gir anbefalinger for hva som passer for ditt hus.

Med en lang historie og over 113 års erfaring fra bransjen, tør vi å påstå at vi er en av landets beste på fagkunnskap, kvalitet og service. Vi har ekte fagfolk i butikken!

Vi skal gjennom våre veivalg i O. Johansen og Sønner AS bidra til å gi kunden en følelse av unikhet og mange valgmuligheter. O. Johansen og Sønners verdier jobber vi for hver dag – vi skal være best på fagkunnskap, kvalitet og service!

Ta kontakt med oss i dag og besøk vår 300m² store forretning!

Hverdager: 08.00 – 17.00
Torsdag: 08.00 – 20.00

Sørumsgata 66a
2004 Lillestrøm

Åpningstider julen 2023