Search
Close this search box.

Snekker’n Larvik

Produktsortiment

I 1912 etablerte Carl Johan Sørum sin egen trevarefabrikk i Larvik. Lite ante han at det over 100 år senere fortsatt skulle være liv i den stolte familiebedriften.

For Sørum Trevare AS lever i beste velgående. I Elveveien 15 selges det fortsatt vinduer, dører, garasjeporter og garderobeløsninger. Den dag i dag er det spesialkompetansen som er vårt store fortrinn i et marked preget av sterk konkurranse.

Sørum Trevare AS er en faghandel som fokuserer på personlig service, trygghet og kvalitet i fokus. Våre ansatte er spesialister på rehabilitering av gamle hus, men vi leverer også til nybygg og hytter. Vi setter vår ære i å hjelpe deg med å få ditt bygg i stilmessig riktig stand! Derfor kommer vi på befaring, tar nøyaktige mål og gir deg ærlige råd.

Vi har ekte fagfolk i butikkene!

Filosofien vår er at det skal være lett for kunden å velge Sørum Trevare AS som leverandør. Derfor tilbyr vi totalløsninger. Vi samarbeider med en rekke dyktige fagfolk, og er behjelpelige med koordineringen. Med andre ord hjelper vi til med alt fra veiledning og planlegging, til levering og montering. Og selvsagt kan vi konkurrere på pris; hvis ikke hadde vi aldri rundet 100 år!

I dag er det fjerde generasjon Sørum, representert ved brødrene Morten og Svein, som driver Vestfolds eldste trevarebutikk. Med en utstilling på nærmere 400 kvadratmeter er vi med årene også blitt en av de aller største.

Vi baserer vår virksomhet på fire grunnpilarer:
Kompetanse og verdier
Spesialkompetanse på vinduer, dører, garasjeporter og garderobeskap er vårt fortrinn i et marked dominert av store byggvarekjeder. Vi er «kjerringa mot strømmen»; en god, gammeldags faghandel som setter fokus på kjerneverdiene personlig service, trygghet og kvalitet.

Skreddersydde løsninger
Sørum Trevare AS er spesialister på rehabilitering av bygg, og lager kopier av gamle vinduer og dører i henhold til dagens krav. Vi leverer også til nybygg og hytter; våre kunder er både byggmestere og private – fastboende, så vel som hytteeiere. Vi setter vår ære i å bidra til å få bygg i stilmessig riktig stand, derfor drar vi ut på befaring, tar nøyaktige mål og kommer med ærlige råd. Hos oss får du skreddersydde løsninger – uten at det koster noe ekstra!

Enkelt for kunden
Vårt mål er å gjøre det enkelt for kundene våre, og vi tilbyr derfor totalløsninger. Vi bidrar med alt fra veiledning og planlegging, til levering og montering. Stort enklere kan det ikke bli! Sørum Trevare AS er din trofaste medspiller når det kommer til alt som har med hus, hytte og bygg å gjøre!
Kvalitetsprodukter

I vårt omfattende sortiment finner du produkter fra noen av markedets ledende aktører. Vi fører blant annet håndbygde ytterdører fra Lurs og Polar Extrem-dører fra Harmonie – som tilfredsstiller kravene til dagens passiv-hus. Dessuten har vi garasjeporter og -åpnere fra Europas fremste leverandør, Hörmann, samt garderobeløsninger i alle prisklasser fra den norske kvalitetsprodusenten Rival. Vi vet at våre kunder verdsetter kvalitet, og vi sørger for å levere fra øverste hylle!

Levering
Når du fyller ut vårt online kontaktskjema, sendes en e-mail til vårt salgskontor. Du får umiddelbart en bekreftelse på at vi har mottatt din bestilling. Senere vil du motta en e-mail med beskjed om når du kan hente varene dine. Alle utleveringer foregår fra vår butikk i Elveveien 15, Larvik. Dersom ikke annet er avtalt betales varene ved utlevering.

Følg oss gjerne på Facebook for gode råd, tilbud og nyheter.

Hverdager: 08.30 – 16.30
fredag: 08.30 – 15.00

Elveveien 15
3262 Larvik

Åpningstider julen 2023