Search
Close this search box.

Snekker’n Gvarv

Produktsortiment

Snekker’n Gvarv er en stolt del av Snekker’n fagkjeden, som består av butikker over hele landet og leverer produkter til hus og hytte. Vi har erfaring fra bransjen siden 1991 og tilbyr tjenester i Gvarv, Skien, Porsgrunn, Notodden og Bø i Telemark.

Vi leverer og monterer kvalitetsprodukter innen dører, ytterdører, innerdører, garasjeporter fra Hörmann, garderobeinnredninger, industriporter, entretak og inngangstak, glass- og aluminiumsrekkverk, alle typer vinduer og Velux takvinduer. I tillegg tilbyr vi sommerstuer, hagestuer, vinterhager, foldedører fra Solarlux og innvendig solskjerming i form av gardiner, persienner, plissegardiner og trapper.

Vårt mål er å drive et kjedekonsept som besitter en kompetanse og et servicenivå du ikke finner hos de store byggevarekjedene. Vi skreddersyr løsninger for deg og gir anbefalinger for hva som passer for ditt hus.

Kjedens butikker og ansatte har som mål å drive en faghandel med førstehånds produktkunnskap. Med en lang historie og over 100 års erfaring fra bransjen, tør vi å påstå at vi er en av landets beste på fagkunnskap, kvalitet og service. Vi har ekte fagfolk i butikkene!

Lokalt eierskap i butikkene sikrer at forbrukeren blir tatt på alvor og får oppfølging. Vi skal gjennom våre veivalg i Snekker’n bidra til å gi kunden en følelse av unikhet og mange valgmuligheter. Våre medlemmer og leverandører er solid forankret i lokal byggeskikk og har spesialisert seg på å forene tradisjonelt håndverk med moderne produksjonsmetoder.

Våre verdier jobber vi for hver dag – vi skal være best på fagkunnskap, kvalitet og service!

Ta kontakt med oss i dag eller kom innom vår trivelige butikk i Oredalen!

Hverdager: 07.00 – 16.30

Oredalen 11
3810 Gvarv

Åpningstider julen 2023