Search
Close this search box.

Snekker’n Fredrikstad

Produktsortiment

Vi i Snekker’n Fredrikstad tilbyr et stort vare- og produktsortiment til kunder i Fredrikstad, Sarpsborg, Råde, Rygge og Hvaler.

Våre produkter inkluderer beslag, dør- og vindusbeslag, hengsler, dører, ytterdører, innerdører, skreddersydde dører fra Bovalls, garasjeporter fra Hörmann, garderobeinnredninger, industriporter, entretak og inngangstak, glass- og aluminiumsrekkverk, alle typer vinduer og Velux takvinduer. I tillegg tilbyr vi sommerstuer, hagestuer, vinterhager, foldedører fra Solarlux og innvendig solskjerming i form av gardiner, persienner, plissegardiner, benkeplater, Strai kjøkken, trapper med mer.

Vi er i dag en del av Snekker’n sin store familie, som inneholder butikker over hele landet, og leverer produkter til hus og hytte. Vårt Snekker’n senter har en stor utstilling med alle våre produkter, der vi hjelper deg med å skreddersy løsninger og gir anbefalinger for hva som passer ditt behov.

Som en familiebedrift med over 50 års erfaring startet vi som en trevarefabrikk, og vi har gode tradisjoner og høy kompetanse hos våre ansatte. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at du tar de rette valgene når du besøker butikken vår.

Vårt mål er å være en del av et kjedekonsept som besitter en kompetanse og et servicenivå du ikke finner hos de store byggevarekjedene. Service, kvalitet og fagkunnskap er vårt varemerke.

Vi ønsker velkommen kunder fra Fredrikstad, Sarpsborg, Råde, Rygge og Hvaler til å oppleve vårt brede produktsortiment og vår ekspertise innen beslag, dører, vinduer, garasjeporter og mer.

Lørdag stengt uke 28
Stengt uke 29-30
Åpningstider 07:00-16:30

Gamle Ålevei 11
1624 Gressvik

Åpningstider julen 2023