Search
Close this search box.

Snekker’n Elverum

Produktsortiment

Snekker’n Elverum er en del av Snekker’n fagkjeden som leverer produkter til hus og hytte. Vi selger og monterer i Løten, Elverum, Trysil, Våler, Åmot, Åsnes, Grue, Kongsvinger, Ringsaker og Brumunddal.

Vi tilbyr et stort vare- og produktsortiment innen beslag, dør- og vindusbeslag, hengsler, dører, ytterdører, innerdører, skreddersydde dører fra Bovalls, garasjeporter fra Hörmann, garderobeinnredninger, industriporter, entretak og inngangstak, glass- og aluminiumsrekkverk, alle typer vinduer og Velux takvinduer. I tillegg tilbyr vi sommerstuer, hagestuer, vinterhager, foldedører fra Solarlux og innvendig solskjerming i form av gardiner, persienner, plisse med mer.

Vårt mål er å drive et kjedekonsept som besitter en kompetanse og et servicenivå du ikke finner hos de store byggevarekjedene. Vi skreddersyr løsninger for deg og gir anbefalinger for hva som passer for ditt hus.

Kjedens butikker og ansatte har som mål å drive en faghandel med førstehånds produktkunnskap. Med en lang historie og over 100 års erfaring fra bransjen, tør vi å påstå at vi er en av landets beste på fagkunnskap, kvalitet og service.

Vi har ekte fagfolk i butikkene!

Lokalt eierskap i butikkene sikrer at forbrukeren blir tatt på alvor og får oppfølging. Vi skal gjennom våre veivalg i Snekker’n bidra til å gi kunden en følelse av unikhet og mange valgmuligheter. Medlemmene i Snekker’n fagkjeden og våre leverandører er solid forankret i lokal byggeskikk og har spesialisert seg på å forene tradisjonelt håndverk med moderne produksjonsmetoder.

Våre verdier jobber vi for hver dag – vi skal være best på fagkunnskap, kvalitet og service!

Hverdager: 07.00 – 16.00

Vindheiaveien 27
2405 Elverum

Åpningstider julen 2023